Op Weg naar Werk bij Gemeente Weert

12 juli

Ready voor take-off! We gaan op expeditie naar werk.

UWV Noord- en Midden-Limburg en de Gemeente Weert organiseerden de Expeditie Samen op Weg naar Werk die donderdag 5 juli plaatsvond in het Stadhuis.

Na een veilige landing vanuit de ondergrondse parkeergarage, via de lift naar de 1e verdieping, belanden de bezoekers in een prachtig landschap met een diversiteit aan kraampjes. Op verschillende plekken worden lezingen gehouden.

In een ontspannen sfeer, voorzien van een lekker bakkie koffie, veroorzaken werkzoekenden, werkgevers, maatschappelijke ondersteuners, gezondheidsgoeroes, stylisten, fotograven en cv-dokters een prettig geroezemoes.

Eigenlijk maakt het niet uit in welke positie je je momenteel bevindt als werkzoekende. Of je nu senior bent, gescheiden, arbeidsbeperkt, herstellend na ziekte of ‘gewoon werkloos’, er is voor iedereen interessante informatie. En überhaupt heel fijn om onder ‘lotgenoten’ te zijn en met elkaar in gesprek te gaan. Of juist te zien en te horen dat er meer mogelijk is dan dat je misschien denkt. Je kunt naar je mogelijkheden informeren als je overweegt een studie of opleiding te gaan volgen.

De CV-dokter pimpt je CV en is drukbezocht deze dag!

Bij de aanwezige uitzendbureaus kun je misschien wel direct aan de slag om in aanmerking te komen voor een actuele vacature.

Er zijn presentaties te volgen over:
* Participatie
* Omgaan met minder geld
* Wet maatschappelijke ondersteuning
* Positieve gezondheid
* Werk. Kom
* Kledingadvies

Kortom, een zinvolle en geslaagde dag wat mij betreft!

Groet,

Kim

Deze sfeerreportage is geschreven door Kim Holzelman. Zij is werkzoekende en loopt momenteel mee op de communicatieafdeling van Risse Groep.

Wegens succes start tweede training...

Hoe schrijf je een kerstkaart? Hoe maak...

Lezen & Schrijven krijgt een ro...

Vroeger heette het bibliotheek. Wij noem...

Fotoshoot Blue Monday

Onlangs vierden wij van Werk.Kom Blue Mo...
webdesign: Artis.