Webinar Max ww

5 maart

‘Het is 5 voor 12! Het einde van je WW-uitkering is in zicht. Wat nu?’
Op deze vragen kregen WW-ers - die binnen 6 maanden de maximale WW-periode bereiken – afgelopen dinsdag antwoord tijdens het webinar van UWV, de Gemeenten en Werk.Kom.

Ruim 110 mensen uit Midden-Limburg namen deel aan het webinar en kregen meer informatie m.b.t de volgende vragen over wanneer je recht hebt op een uitkering van de gemeenten of de Participatiewet? Hoe en wanneer je een bijstandsuitkering aanvraagt? En wat UWV in die laatste maanden voor je kan betekenen bij het vinden van een baan

Het vervolg
Deelnemers die wonen in de gemeenten Weert, Nederweert en Cranendonck kunnen een vervolgtraject – het max WW-traject - volgen bij Werk.Kom. Dit traject wordt verzorgd in samenwerking met UWV en de gemeenten. Deelnemers krijgen onder andere  een sollicitatietraining en ze worden ondersteund bij het vinden van werk. Deze ondersteuning kan o.a. bestaan uit proefplaatsingen, jobhunting en subsidies aan de werkgever. Interesse? Aanmelden bij  Werk.Kom kan via info@werkpuntkom.nl.

Alle deelnemers, ongeacht gemeente,  die ondersteuning nodig hebben bij het vinden van een baan kunnen contact opnemen met UWV.  De adviseurs van UWV hebben goed zicht op alle vacatures in de regio en helpen graag met het vinden van de juiste match. De kracht van de persoon staat hierbij centraal en vanuit dit oogpunt zullen de verschillende mogelijkheden besproken worden. Behoefte aan meer ondersteuning? Stuur dan een bericht via de werkmap.

 

Eerste stappen op de arbeidsmarkt

“Het is fijn hier bij Wetron en de mense...

Vier kersverse Noloc-gecertificeerd...

Werk.Kom heeft iets te vieren! We hebben...

Erwin Coolen: “Het is hier fantasti...

“Mijn eerste indruk?”, vraagt Erwin Cool...
Bron: Communicatie Werk.Kom
Bron: Communicatie Werk.Kom
Bron: Risse Groep communicatie
Bron: Risse Groep communicatie
webdesign: Artis.