Het regent succesverhalen bij HC-distributie!

23 januari

Iedereen verdient bij HC Distributie een eerlijke kans. Of het nu iemand is die zich na een hernia opwerkt tot floor manager of iemand die na een hartstilstand in eerste instantie schrikt van de hoge trap op de werkvloer, maar al snel de eerste stappen zet op de gevreesde trap. Of gewoon iemand die door pech in de bijstand terechtkwam en bij HC Distributie helemaal opbloeit. Allemaal krijgen ze een kans bij HC distributie!

We hebben dit keer niet één succesverhaal, maar wel 7 vliegen in één klap. 7 succesverhalen van mensen die via Werk.Kom aan de slag gingen bij HC Distributie. En niet alleen onze mensen halen het beste uit zichzelf, ook het bedrijf zelf timmert flink aan de weg. HC Distributie verzorgt alle activiteiten voor webwinkelens en retailers en begeleidt het proces van bestelling tot aan de levering bij de klant. Het bedrijf groeit met 50 % per jaar!  Onlangs hebben ze er een loods bij gekocht aan de Graafschaphornelaan.

Stappen maken
Onze mensen maken bij HC Distributie stuk voor stuk grote stappen. Letterlijk en figuurlijk. Nick Boonen, supervisor bij HC Distributie vertelt: ‘De kandidaten die hier via Werk.Kom werken zijn super gemotiveerd en aanstekelijk enthousiast. Ook medewerkers die via de reguliere weg bij HC Distributie terecht zijn gekomen, raken onmiddellijk aangestoken door dit enthousiasme. We zoeken voor iedereen de plek binnen het bedrijf waarop zijn talent het best tot uitdrukking komt.’

Vandaag maak je kennis met de eerste vier medewerkers. Zij stellen zichzelf voor en Nick vertelt wat de unieke kracht is van elk van hen. En binnenkort: deel twee, waarin de volgende drie medewerkers zich voorstellen. Klik op de foto en lees het verhaal van deze medewerker:

  Maria Miskovic

  Jeffrey Tjia

  Diana Overklifft

  Ton Hofmann

Vakantieliteratuur: Taalcoach Luke...

In zijn vrije uren heeft taalcoach Luke...

Joost Leenders: werkleider en mense...

Na heel wat jaren in het onderwijs vond...

Op Weg naar Werk bij Gemeente Weert

Ready voor take-off! We gaan op expediti...
Bron: MLA TV
Bron: MLA TV
Bron: MLA TV
Bron: MLA TV
Bron: Weert TV
Bron: Weert TV
webdesign: Artis.