Onthulling: wat houdt ons project Werken aan je Toekomst in?

22 november

Onlangs maakten we werkgevers via mail en social media nieuwsgierig naar ons nieuwe project Werken aan je Toekomst. Vorige week onthulden we in het bijzijn van 14 werkgevers wat dit spraakmakende project nu precies inhoudt. De aanwezige werkgevers waren in elk geval enthousiast. Benieuwd of het ook iets voor u is?!

Komend jaar gaat Werk.Kom drie groepen van 15 kandidaten begeleiden naar een volgende stap richting werk. Dit doen we op een vernieuwende manier. Met een aanpak die echt afwijkt van het traditionele. “Neem zelf de regie in handen, ga doelgericht te werk en ontdek je eigen talent”, is het credo.

Mix van kandidaten
De kandidaten volgen een Empowerment-training en komen zo in hun eigen kracht te staan. Dan volgen er individuele coachgesprekken, waarin ze werken aan een Persoonlijk Ontwikkelplan. Uiteindelijk presenteren ze zichzelf aan werkgevers in een aansprekende video! 

Binnenkort ziet u ze voorbijkomen in hun eigen video. Wellicht ziet u talenten die ook binnen uw bedrijf passen en raakt u geïnteresseerd in een van de kandidaten. Meer weten over dit project? Neem contact op met Marco Vink, Adviseur Werkgeversdiensten via mvink@werkpuntkom.nl.

Vacature jobhunter statushouders 32...

  VACATURE JOBHUNTER STATUSHOUDERS 32-36...

Elean is een meester-motivator!

“Laatst heb ik de grafrede geschreven vo...

Vacature: Consulent intake & di...

18-36 uur per week Inschaling CAO SGO Me...
Bron: communicatie Risse Groep 2022
Bron: communicatie Risse Groep 2022
Bron: communicatie Risse Groep
Bron: communicatie Risse Groep
Bron: communicatie Risse Groep
Bron: communicatie Risse Groep
webdesign: Artis.