Maak kennis met Ryan Becker, stagiair accountmanager bij Werk.Kom

1 maart

“Ik doe bij Werk.Kom iets commercieels, maar kan tegelijk ook écht iets betekenen voor mensen! Dat vind ik mooi. Ik volg de opleiding tot Junior Accountmanager bij Gilde Opleidingen, zit in het derde jaar en loop nu stage bij Werk.Kom in de rol van accountmanager. Het bevalt me tot nu toe super goed. Ik kan hier ook een bijdrage leveren aan de samenleving. Dat geeft voldoening.”

Ondernemersmentaliteit
En Ryan blijkt vol verrassingen te zitten. In zijn ‘vrije tijd’ is hij ondernemer. Hij startte onlangs een webshop in horloges. Mensen kunnen kiezen uit een collectie van zo’n 300 designwatches en inmiddels is ook een horloge naar zijn eigen ontwerp beschikbaar. Hij heeft dan ook een ondernemersmentaliteit: “Ik heb een idee en ik ga ervoor!’, licht hij toe. Die mentaliteit komt ook van pas binnen zijn stage.

Inspiratie
Wat inspireert Ryan? “Het boek Master your mindset, waarin Michael Pilarczyk uitlegt hoe je met de juiste mindset je mooiste leven kunt leiden. Zo’n mindset heb ik me eigengemaakt en die zet ik in voor mijn onderneming. En die ideeën kan ik ook weer gebruiken binnen mijn stage voor Werk.Kom. Hier help je mensen hun leven op te bouwen vanuit een moeilijke situatie. Als je positief denkt, gebeuren er vaak ook positieve dingen in je leven. Daar kun je ook anderen mee inspireren.” Ryan heeft veel aan de podcasts die hij luistert over psychologie en filosofie. Daarin wordt vaak ingegaan op levenskunst, want hoe haal je nu het maximale uit je korte tijd op deze aardbol? Een van zijn favoriete podcasts is ‘Philosophize This’. Een goede tip voor de lezers.

Wij wensen Ryan veel succes en plezier tijdens zijn stage. Velen van jullie zullen hem de komende tijd ongetwijfeld tegenkomen. ‘Ik kijk ernaar uit’, zegt Ryan!

Vacature Coördinator Gezondheid en...

Inschaling CAO SGO Medewerker Beleidsuit...

Vacature: Werkcoach (28-32 uur per...

Inschaling CAO SGO medewerker beleidsuit...

Kom jij naar de banenmarkt op 6 okt...

Kom jij speeddaten met werkgevers op d...
Bron: communicatie Risse Groep 2022
Bron: communicatie Risse Groep 2022
Bron: communicatie Risse Groep
Bron: communicatie Risse Groep
Bron: communicatie Risse Groep
Bron: communicatie Risse Groep
webdesign: Artis.