Even voorstellen: accountmanager Priscilla Stevens

6 juli

“Ik sta altijd vrolijk om 6 uur op voor weer een heerlijke dag bij Werk.Kom!” vertelt accountmanager Priscilla Stevens, die momenteel een van onze collega’s vervangt. En zo rijdt ze een paar keer per week vanuit het pittoreske en heuvelachtige Belgische Lanaken naar ons Midden-Limburg. “Een tijdje terug dacht ik toevallig: ‘ik zou wel eens een opdracht voor Werk.Kom willen doen’.” Priscilla wist toen nog niet wat het ‘universum’ voor haar in petto had. Geloof het of niet: een paar dagen later rinkelde haar telefoon. Ze sprak met Marco Vink van Werk.Kom, die vroeg of Priscilla misschien een collega die een tijdje uit de running was kon komen vervangen. Jazeker, dat wilde ze wel! Ze maakte een paar jaar terug, toen ze voor Prio Verve werkte voor het eerst kennis met onze toenmalige accountmanagers Marco en Kim. Ze had meteen een goed gevoel bij ons bedrijf.

En nu loopt Priscilla al 2 maanden bij ons rond. Haar bevindingen? “Als je hier mag werken ben je in één woord bevoorrecht. Dit is een mooie organisatie waar de mens echt centraal staat. Het is een uitdaging om werkgevers mee te nemen in dat wat een kandidaat nodig heeft. Als het lukt geeft dat een fantastisch gevoel. Soms stelt een kandidaat bijvoorbeeld een vraag die een potentiële werkgever ongepast vindt. Als ik dan uitleg dat de kandidaat een vorm van autisme heeft, dan komt er vaak al snel begrip.”

Carwash
“Verwachtingen managen daar gaat het om. Bij Werk.Kom kunnen we maatwerk bieden, dat onderscheidt deze werkplek positief van andere organisaties in deze branche. Wij mogen alles uit de kast halen om een bedrijf en een kandidaat optimaal met elkaar te matchen. Ik spreek veel interessante werkgevers. Laatst was ik bij een Carwash. De eigenaar was enorm betrokken. Hij had twee jongeren in dienst die een jobcoach hebben. De werkgever was volledig op de hoogte van het wel en wee van de medewerkers en wist zelfs met welk been ze op een bepaalde dag uit bed waren gestapt. Kijk, dat is nou oprechte interesse!”

Oprecht
“Ik merk ook dat mensen hier op de werkvloer oprechte interesse in elkaar hebben. Als je collega vraagt: ‘Hoe was je weekend?’, dan weet je dat hij echt geïnteresseerd is in jouw verhaal.  Collega’s wensen je hier het beste toe, dat voel ik. De mens staat bij Werk.Kom en Risse Groep op alle fronten centraal. Dat past bij mij.”

Mens achter de functie
“Ik ben een mensen-mens en ben altijd geïnteresseerd in de mens achter de functie. ‘Wat drijft iemand?’ Wie is de mens achter de jobhunter bijvoorbeeld? Dat wil ik weten en daar draait het om in het leven. Soms ben ik teleurgesteld in mensen die te veel met zichzelf bezig zijn.  In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen door het heuvelland. Dan luister ik regelmatig naar de Podcast Kukuru van Giel Beelen. Hij praat bijvoorbeeld met schrijvers van boeken over persoonlijke ontwikkeling. Die gesprekken prikkelen mij. Ze geven me inzicht in mezelf en inzicht in waarom mensen zich gedragen zoals ze zich gedragen. Dat vind ik heel boeiend.”

Baby
“Mensen vind ik altijd interessant en ik kan goed contact leggen”. Prima eigenschappen voor een accountmanager! “Ik vond het in het begin van mijn carrière al heerlijk om klanten in de watten te leggen. In het verleden werkte ik voor grote bedrijven. Elke dag werkte ik hard, keihard. Ik was constant gejaagd en gestrest. Op een bepaald moment werd mijn zoon geboren. In die tijd werkte ik door het hele land. Een landelijke functie gecombineerd met een baby, een man en een heel huishouden was heel zwaar. Ik ging nadenken over wat ik echt wilde. Op een bepaald moment realiseerde ik me: ‘Ik kan op deze manier niet meer verder.’ Toen besloot ik voor mezelf te beginnen. De beste beslissing ever. Mijn werk-privé balans is nu prima! Nog steeds werk ik hard, maar ik voel me elke dag fit. Inmiddels is mijn zoon 13. We gaan op gelijk niveau met elkaar om. Bij ons is er geen hiërarchie. Mijn zoon is ook niet van mij, maar ik mag hem ondersteunen in zijn groei naar volwassenheid. Ik ga graag met hem op zoek naar wat hij nodig heeft. Ik wil dat hij gelukkig is en geef hem nooit straf!”, grinnikt ze. “Mijn man werkt bij DSM en stuurt daar 3 fabrieken aan. Het is heel handig om met een techneut getrouwd te zijn! Hij kan geen wc-pot schrobben, maar hij repareert wel alles in huis. Wat wil je nog meer?!”

In mijn vrije tijd ga ik graag de natuur in. En ik ben ook altijd te paaien voor een rondje hardlopen of een bootcamp. Ik geniet niet alleen van de schoonheid van de natuur, maar ook van mooie spullen. Scandinavische interieurs, daar word ik ook blij van! Ze zijn strak en tegelijk warm. Wist je dat ik ook als accountmanager werk voor het Scandinavische bedrijf Ebb & Flow dat onder andere verlichting verkoopt? Ik werk graag met Scandinaviërs. Hun manier van doen lijkt op de onze. Komende week ga ik voor het eerst op vakantie in Scandinavië: in Zweden en Denemarken. Ik heb er zin in en ben heel benieuwd! En ik loop tijdens de vakantie ook binnen bij mijn werkgever in Denemarken. Dat past in de planning.” We wensen Priscilla een fijne vakantie en daarna nog heel veel plezier en succes bij Werk.Kom!

Vacature Salarisadministrateur

24 uur per week (Medewerker beleidsuitvo...

Vacature jobhunter statushouders 32...

  VACATURE JOBHUNTER STATUSHOUDERS 32-36...

Elean is een meester-motivator!

“Laatst heb ik de grafrede geschreven vo...
Bron: communicatie Risse Groep 2022
Bron: communicatie Risse Groep 2022
Bron: communicatie Risse Groep
Bron: communicatie Risse Groep
Bron: communicatie Risse Groep
Bron: communicatie Risse Groep
webdesign: Artis.