Even voorstellen Ryan Becker Adviseur Werkgeversdiensten

26 juli

In de wereld van accountmanagers staan targets en cijfers vaak centraal. Bij Werk.Kom (onderdeel van Risse Groep) staan mensen centraal. Daarom verloor onze kersverse adviseur werkgeversdiensten Ryan Becker meteen zijn hart aan onze organisatie. “We hebben hier een missie: Samen maken we werk van talent! Iedereen werkt aan dat gezamenlijke doel en dat voelde ik meteen. Fijn dat ik daar een bijdrage aan kan leveren. Ik vind het geweldig dat werkgevers zo maatschappelijk betrokken zijn. Soms voelen ze in eerste instantie een drempel. We helpen ze dan ‘omdenken’. Als ze met ons in zee gaan merken ze al snel dat onze mensen gemotiveerd zijn. Ze kunnen veel. Bovendien geven ze hun bedrijf een sociaal gezicht en dat zie je terug op de werkvloer. Onze  kandidaten voegen echt iets toe in een bedrijf en zijn onmisbaar op de arbeidsmarkt. Ik hoop dat ze allemaal een mooie plek vinden.” Ryan heeft zijn plek in elk geval gevonden.

Op de rit
En hij heeft zijn leven nu in één klap op de rit. “Toen ik een paar maanden geleden startte als stagiair bij Werk.Kom hoopte ik al gauw dat ik hier een baan in de wacht kon slepen. Wat een mooie organisatie is dit. Ik heb mijn best gedaan en het is gelukt!” Ryan is 20 jaar jong en net klaar met de opleiding (Junior) Accountmanager. Samen met collega Jos Fonteijn gaat hij veel de baan op. In hun functie inspireren ze werkgevers en partners in de regio om met onze kandidaten te werken. Ze hebben bijvoorbeeld al veel Oekraïners bemiddeld naar een fijne werkplek. Dat geeft een goed gevoel. Binnenkort gaat Ryan op rijexamen en hij gaat óók nog eens samenwonen. Wat wil een mens nog meer?
Ryan: “Ik heb echt het gevoel dat ik hier de laatste tijd gigantisch veel geleerd heb. Ik ben gegroeid in mijn werk en ook als mens.” We mensen Ryan nog meer groei, plezier en succes toe!

Vacature Coördinator Gezondheid en...

Inschaling CAO SGO Medewerker Beleidsuit...

Vacature: Werkcoach (28-32 uur per...

Inschaling CAO SGO medewerker beleidsuit...

Kom jij naar de banenmarkt op 6 okt...

Kom jij speeddaten met werkgevers op d...
Bron: communicatie Risse Groep 2022
Bron: communicatie Risse Groep 2022
Bron: communicatie Risse Groep
Bron: communicatie Risse Groep
Bron: communicatie Risse Groep
Bron: communicatie Risse Groep
webdesign: Artis.