Marco Vink gestart met traineeship bij Werk.Kom

6 mei

Wie A zegt, moet ook B zeggen. In een IOP-overleg met Claudia Moonen, manager van Werk.Kom, merkte onze accountmanager Marco Vink op dat er een lage arbeidsmobiliteit is binnen de organisatie en dat er dus weinig doorgroeimogelijkheden zijn. De opmerking werd gehoord en een traineeship binnen Werk.Kom werd geboren. Marco solliciteerde vervolgens en deed een uitgebreid assessment. Hij kreeg de kans. Een jaar lang volgt Marco zijn traineeship en daarnaast blijft hij ook heel graag zijn functie als accountmanager uitvoeren.

Marco: “De verandering trekt me aan. Nieuwe dingen leren en uitproberen vind ik mooi. Jij eet toch ook niet elke dag friet? In mijn traineeship begeef ik me op een heel ander speelveld. Ik werk dan op een ander niveau en kan meer bestuurlijke sensitiviteit ontwikkelen. De politiek is net een groot schaakbord waarop je goed moet nadenken over de volgende zet. Ik wil in mijn traineeship graag dicht bij mezelf blijven: de verbinding zoeken met mensen. Ik hou ook het idee van Steve Jobs in mijn achterhoofd: ‘Je neemt geen slimme mensen aan om ze te vertellen wat ze moeten doen, wij nemen slimme mensen aan zodat zij ons kunnen vertellen wat we moeten doen.’

In zijn nieuwe uitdaging neemt Marco taken over van Claudia Moonen. Hij gaat zich o.a. bezighouden met de Nieuwe Wet Inburgering en een project over ’50-plussers.

Hij is inmiddels al een tijdje bezig als trainee en zijn bevindingen zijn positief. Marco: ‘Claudia is een goede sparring partner. Ze brengt heel wat kennis mee waar ik van kan leren.’ En wie weet waar dit traineeship en de nieuwe kennis Marco in de toekomst brengt!

Klanten Werk.Kom tevreden!

Onlangs hield Werk.Kom een klanttevreden...

Arrosso geeft via Werk.Kom creatief...

Het bedrijf uit Molenbeersel heeft samen...

Dagblad de Limburger op bezoek

Meer dan ooit wordt door Risse Groep sam...
Bron: Risse Groep communicatie
Bron: Risse Groep communicatie
Bron: Risse Groep communicatie
Bron: Risse Groep communicatie
Bron: Risse Groep communicatie
Bron: Risse Groep communicatie
webdesign: Artis.