Computerwonder vindt zijn plek

6 maart

Soms voelt werken niet echt als werken. Ik zit aan de keukentafel bij Lalashops met Marco en Bo. Ze stralen een aanstekelijk enthousiasme uit.

Lalashops is een webshop voor van alles en nog wat: van kristal tot zoutlampen tot gaming computers.

Lang geleden volgde Marco via Risse Groep een ICT-cursus. Daarvoor was de liefde voor computers al ontstaan. “Ik word al heel lang door computers aangetrokken,” zegt hij. Dit kwam door tv-series en films. Zijn woonkamer is een computerkamer. Hij helpt in zijn vrije tijd mensen die problemen hebben met hun computer.

Toekomstvisie
Marco heeft geen opleiding kunnen volgen, maar hij bleef altijd dromen van een baan als ICT-er. De ICT-wereld verandert snel en stelt steeds hogere eisen.

Marco las de toekomstvisie van Risse Groep goed door: ‘Samen maken we werk van talent’. Hij vertelde bij Werk.Kom over zijn droom. “Ik wil graag de kans krijgen me te bewijzen.” Stellig zei hij: “Ik kan dit.” Dus trok hij de stoute schoenen aan. Hij gaf bij Werk.Kom aan dat hij zich wilde ontwikkelen, helemaal in de geest van onze Ontwikkelcampus.

Lalashops stond bij Werk.Kom al bekend als een hele sociale werkgever. Leidinggevende Bo zegt trots: “Bij Lalashops staan klant en medewerker centraal. Bij ons is er altijd tijd en ruimte voor ontwikkeling.”

Marco maakte een goede eerste indruk en mocht van zijn hobby zijn beroep maken. “Marco heeft nooit een slechte dag!” zegt Bo. Het geeft Lalashops voldoening dat mensen groeien op de werkvloer. Bo: “We zijn een sterk team, niemand is een nummer hier.”

Bo geloofde in Marco
Bo is tevreden over Marco. “Als er een computerprobleem is wordt Marco erbij gehaald. Dan weet ik dat het goed komt. Marco maakt nu computers klaar voor klanten en is inmiddels een goede troubleshooter.”

Marco is blijven geloven in zijn droom en nu leeft hij die droom. Thuis is zijn woonkamer nog steeds een computerkamer. Hij blijft mensen helpen met technische problemen. Hij is helemaal happy en dat straalt hij uit! Marco, nog veel succes en plezier bij Lalashops!

 

Kom jij naar de banenmarkt op 6 okt...

Kom jij speeddaten met werkgevers op d...

PSW en Risse Groep namen afgelopen...

PSW en Risse Groep namen afgelopen week...

Even voorstellen: accountmanager Pr...

“Ik sta altijd vrolijk om 6 uur op voor...
Bron: communicatie Risse Groep 2022
Bron: communicatie Risse Groep 2022
Bron: communicatie Risse Groep
Bron: communicatie Risse Groep
Bron: communicatie Risse Groep
Bron: communicatie Risse Groep
webdesign: Artis.