Even voorstellen: Cas van den Tillaar

16 maart

Hypersociale stagiair 

Onze nieuwe stagiair accountmanagement Cas van den Tillaar komt uit een hele sociale familie. De oom van Cas werkt zelfs op onze ontwikkelcampus. Onze bevlogen ontwikkelcoach Jeroen van den Tillaar is die leuke oom. Jeroens enthousiaste verhalen inspireerden Cas om bij ons stage te komen lopen. De Werk.Kom-vibe sloeg onmiddellijk over op de al even sociale Cas. Ook Cas’ vader heeft overigens een sociaal hart, hij was onder andere Hoofd Sociale Dienst bij de gemeente. Het zit dus in de genen. 

Oekraïners
Cas heeft het enorm naar zijn zin bij onze accountmanagers Ryan en Jos. Cas: “We gaan lekker veel naar buiten, we komen bij bedrijven en overleggen met veel mensen. Laatst hadden we een gesprek met Oekraïners die bemiddeld worden naar een baan. Dat maakte veel indruk op me. Ik probeer me dan voor te stellen dat het andersom was. Dat in Nederland een oorlog zou uitbreken en dat wij dan zouden moeten vluchten naar Oekraïne. Dat zou toch verschrikkelijk zijn? Het geeft me veel voldoening dat we deze mensen weer een klein beetje gelukkig kunnen maken met werk.”

Mens centraal
Cas gaat verder: “Bij Werk.Kom draait het om mensen, niet om de euro’s. Dat vind ik mooi. In het accountmanagersvak wordt vaak vooral commercieel gedacht. Ik kan zeker commercieel denken maar ik ben ook sociaal.  Bij Werk.Kom vind ik de ideale combinatie. Ik heb eerder stagegelopen bij Paperwise. Dat is een bedrijf dat landbouwafval een tweede leven geeft door er milieuvriendelijk en ‘sociaal verantwoord’ papier en karton van te maken.” Sociaal papier, daar wordt Cas ook warm van! Ook Paperwise was een atypische stageplek voor een accountmanager. 

En wat is Cas’ droom voor de toekomst?
“Als ik even mag dromen, lijkt het me fantastisch als ik hier voor een aantal uur zou kunnen blijven werken na mijn stage. En dan misschien nog een deeltijdopleiding HBO-Accountmanagement volgen. Dat zou me echt gelukkig maken.” Dromen mag altijd. Wie weet wat de toekomst brengt voor deze sociale jongen met commercieel inzicht?

Vacature Salarisadministrateur

24 uur per week (Medewerker beleidsuitvo...

Vacature jobhunter statushouders 32...

  VACATURE JOBHUNTER STATUSHOUDERS 32-36...

Elean is een meester-motivator!

“Laatst heb ik de grafrede geschreven vo...
Bron: communicatie Risse Groep 2022
Bron: communicatie Risse Groep 2022
Bron: communicatie Risse Groep
Bron: communicatie Risse Groep
Bron: communicatie Risse Groep
Bron: communicatie Risse Groep
webdesign: Artis.