Accountmanager Jos Fonteijn: “Ik wil werken aan bewustwording bij werkgevers”

28 maart

“Als ik in het verleden langs het gebouw van Risse Groep en Werk.Kom reed, was ik nieuwsgierig. ‘Wat gebeurt er achter deze muren?’, dacht ik dan. Natuurlijk had ik er een beetje een beeld bij, maar nu ik hier als medewerker rondloop ben ik verrast door de schaalgrootte van alles. Dit is gewoon de op twee na grootste werkgever van de regio! Ik wilde nu echt een baan met relevantie waarin ik écht van betekenis ben. Vanuit mijn intrinsieke liefde voor de mens weet ik zeker dat ik hier iets kan betekenen en dat ik nu hier aan de slag kan? Dat overtreft mijn stoutste dromen! Mijn verwachting: nog meer ondernemers leren kennen!” 

Jos is de kersverse accountmanager van Werk.Kom. “Ik wil werken aan de mindset van werkgevers. Zorgen voor meer bewustwording over alles dat onze kandidaten een bedrijf kunnen brengen!” 

Zingeving
Jos heeft in het verleden onder andere gewerkt als media-adviseur bij L1 . “Bij TV Limburg heb ik geleerd wat knokken voor bestaansrecht met een heel klein team échte betekent,” vertelt hij. Hij was vroeger best een snelle jongen met grote prestatiedrang waardoor hij vaak tot 3.00 uur ’s nachts achter de computer zat. Toen hij in een moeilijke periode terechtkwam, ging hij eens goed naar zichzelf kijken. Hij vroeg zich af: ‘Wat geeft mijn leven zin en wat wil ik nu écht graag?’ Kortom: ‘What’s the meaning  of (my) life?’ Zijn belangrijkste inzicht: ‘Ik moet niks, ik mag dingen!’ en geld alleen maakt niet gelukkig. En nu mag Jos bij Werk.Kom komen werken waar hij zowel zijn commerciële talent als zijn gevoel voor mensen kan inzetten. Qua zingeving zit Jos dus helemaal goed bij ons! 

Open sollicitatie
“Ik vind trouwens het vaderschap het mooiste dat er is. Heerlijk is het om te knutselen en te spelen met mijn dochtertje van 7. Ik heb een grote interesse in psychologie en dus ook in de kinderpsyche en de ontwikkeling van kinderen. Dat is uiteraard toepasbaar in de opvoeding. Ook ben ik een geschiedenisliefhebber, waarbij ik de tweede wereldoorlog de interessantste periode vind. Die eeuwige vraag: “Wat drijft mensen tot waanzin? ” Jos is daarnaast óók nog een autofreak en een muziekliefhebber. “Mijn smaak is heel breed: Van snoeiharde metal tot elektronische dancemuziek in alle stijlen ’’ lacht hij. Hij speelt ook gitaar. “Ik speelde vroeger in bandjes en deed mee aan Van Horne Pop. Eigenlijk zoek ik nu weer een bandje.” Dus meteen een open sollicitatie? Welke band wil deze energieke en veelzijdige kerel opnemen?

We wensen Jos veel succes en plezier in zijn nieuwe functie!

Vacature Coördinator Gezondheid en...

Inschaling CAO SGO Medewerker Beleidsuit...

Vacature: Werkcoach (28-32 uur per...

Inschaling CAO SGO medewerker beleidsuit...

Kom jij naar de banenmarkt op 6 okt...

Kom jij speeddaten met werkgevers op d...
Bron: communicatie Risse Groep 2022
Bron: communicatie Risse Groep 2022
Bron: communicatie Risse Groep
Bron: communicatie Risse Groep
Bron: communicatie Risse Groep
Bron: communicatie Risse Groep
webdesign: Artis.