Kom jij naar de banenmarkt op vrijdagmiddag 4 oktober?

11 september

Werkgevers en werkzoekenden opgelet! Op vrijdag 4 oktober organiseren Werk.Kom en UWV Midden-Limburg een bruisende banenmarkt in het Stadhuis van Weert. We verwachten een grote diversiteit aan bezoekers: scholieren, werkzoekenden, baanveranderaars enzovoort. Ben je werkgever en heb je vacatures? Er zijn nog slechts enkele plekken beschikbaar. Wil jij je aanmelden als standhouder: stuur dan een mailtje naar banenmarkt@werkpuntkom.nl.

Hier volgt de uitnodiging voor werkzoekenden:

Kom jij kennismaken met werkgevers op de banenmarkt op vrijdag 4 oktober in het Stadhuis Weert? Iedereen is welkom! Elkaar ontmoeten, ondernemers en werkzoekenden aan elkaar voorstellen en laagdrempelig kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt ontdekken; dat zijn de doelen van deze banenmarkt. Als werkzoekende kun je vrijblijvend in gesprek gaan met werkgevers. Heb jij al een baan? Ook dan ben je zeker welkom. Deze middag kun jij je oriënteren op de arbeidsmarkt.

Ook scholieren zijn van harte welkom. Deze middag kun jij ongedwongen in gesprek met ondernemers uit de regio en verlaat je het evenement wellicht met een stageplek of bijbaan in the pocket! Er zijn deze middag werkgevers uit alle sectoren aanwezig: van techniek tot industrie, horeca tot non-profit en er is werk op allerlei (opleidings)niveaus. Wij zien je graag 4 oktober tussen 14:00 – 16:30 uur, stadhuis Weert. De locatie is goed bereikbaar via openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid bij het Stadhuis. Tot 4 oktober!

Kijk hier naar onze video over de banenmarkt: /video-album/1085545955/kom-naar-banenmarkt

 

Kom jij naar de banenmarkt op vrijd...

Werkgevers en werkzoekenden opgelet! Op...

Kleine banenmarkt voor statushouder...

Onlangs organiseerde Werk.Kom een kleine...

Werk.Kom haalt een meesterverbinder...

“Op school was ik vaak de clown!,” beken...
Bron: communicatie Werk.Kom
Bron: communicatie Werk.Kom
Marketing & communicatie Risse Groep
Marketing & communicatie Risse Groep
Bron: communicatie Risse Groep
Bron: communicatie Risse Groep
webdesign: Artis.