Vacature Salarisadministrateur

7 mei

24 uur per week

(Medewerker beleidsuitvoering II)

 

Risse Groep is op zoek naar een salarisadministrateur. In deze veelzijdige functie zorg jij ervoor dat het salaris tijdig en nauwkeurig uitbetaald wordt. Daar wordt iedereen blij van. Een dankbare taak dus! Ook zorg jij voor inrichting, beheer, onderhoud en het uitvoeren van onze salarisadministratie. Gaat jouw hart sneller kloppen van cijfers en ben jij graag het aanspreekpunt op het gebied van loonvragen en dergelijken? Lees dan vooral verder!

Over Risse Groep
Onlangs begon Risse Groep aan een avontuurlijke reis. We lanceerden onze nieuwe toekomstvisie. Dit levert heel wat energie op binnen onze organisatie. De komende jaren transformeren we van een productiebedrijf naar een mens-ontwikkelbedrijf waarin onze medewerkers zich maximaal kunnen ontwikkelen, binnen hun eigen mogelijkheden. Voor elk van hen gaan we op zoek naar de best passende plek in onze samenleving. Want iedereen heeft talent en verdient het om dat talent te laten groeien. Onze missie luidt dan ook: Samen maken we werk van talent! We zetten de deur wagenwijd open voor partners in de regio die samen met ons deze missie willen verwezenlijken. En daar kun jij aan bijdragen!
 

Wil jij ook onderdeel uitmaken van ons dynamische ontwikkelbedrijf? Ben jij net zo #puur als Risse Groep en onze medewerkers? Werk je graag #samen aan een hoger doel? Ben jij een echte kickstarter met een doe-mentaliteit? Solliciteer dan nu: Gewoon #doen! Ook voor jou staat onze deur open.

 

De functie
Als salarisadministrateur ben je onderdeel van team P&O binnen de afdeling Bedrijfsondersteuning en werk je nauw samen met de collega’s van het team P&O. Je valt onder directe aansturing van de Manager Bedrijfsondersteuning.Je draagt zorg voor inrichting, beheer, onderhoud en uitvoering van de salarisadministratie. Je speelt een essentiële rol in het zorgen voor tijdige en nauwkeurige betaling van salarissen en het voldoen aan wettelijke verplichtingen op het gebied van belastingen en sociale verzekeringen.

 

Jouw takenpakket

 • Je bent verantwoordelijk voor de salarisverwerking. Dat betekent dat je zorg draagt voor het berekenen en verwerken van salarissen voor werknemers. Je zorgt ervoor dat alle mutaties, relevante gegevens, zoals gewerkte uren, overuren, verlof, bonussen, inhoudingen en declaraties correct worden vastgelegd en verwerkt in het salarissysteem. 
 • Je houdt je bezig met het berekenen en inhouden van belastingen, premies en andere wettelijk verplichte bijdragen op het salaris van de werknemer. Je zorgt ervoor dat de juiste bedragen worden ingehouden en afgedragen aan de belastingdienst en sociale verzekeringsinstanties.
 • Je houdt nauwkeurig en gedetailleerd de loonadministratie bij. Je zorgt ervoor dat alle gegevens, zoals salarisafrekeningen, loonstroken, jaaropgaven en loonbelastingverklaringen, correct worden opgesteld, gearchiveerd en verstrekt aan werknemers.
 • Je leeft relevante wet- en regelgeving na met betrekking tot salarisadministratie (wettelijke compliance). Je zorgt ervoor dat de organisatie voldoet aan de wettelijke verplichtingen op het gebied van arbeidsvoorwaarden, belastingen, sociale zekerheid en pensioenen.
 • Je geeft medewerkers advies en ondersteuning. Naast het verwerken van salarisadministratie, fungeer je als een belangrijk aanspreekpunt voor werknemers met betrekking tot loonvragen, belastingaangelegenheden en andere gerelateerde zaken. Je kunt advies en ondersteuning bieden aan medewerkers en het Management Team met betrekking tot salaris gerelateerde zaken.
 • Je bent verantwoordelijk voor rapportages en analyses. Je genereert regelmatig rapporten en analyses met betrekking tot de salarisadministratie. Je kunt gegevens analyseren, trends identificeren, loonkosten berekenen, pro forma berekeningen maken en managementrapporten opstellen om inzicht te geven in de salarisstructuur en uitgaven van de organisatie. 
 • Als salarisadministrateur kun je eenvoudig applicatiebeheer uitvoeren en aangepaste applicaties testen. 

Jouw competenties en eigenschappen

 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als salarisadministrateur;
 • Je hebt een opleiding loonadministratie afgerond of een vergelijkbare opleiding (praktijkdiploma loonadministratie (PDL)) of vakopleiding payroll services (VPS); 
 • Je hebt ervaring met een personeelsinformatiesysteem en salarispakketten (bij voorkeur Compas en Unit4);
 • Je hebt theoretische en praktische kennis van de relevante wet- en regelgeving (CAO SGO en andere CAO’s, Burgerlijk Wetboek, Sociale en arbeidsrechtelijke zekerheidsregels);
 • Je werkt zorgvuldig en oplossingsgericht;
 • Je bent communicatief sterk en adviesvaardig;
 • Je bent analytisch ingesteld;
 • Je kunt goed plannen en organiseren;
 • Je stelt prioriteiten en kunt omgaan met piekmomenten;
 • Je bent ontwikkelingsgericht.

Jouw profiel past bij onze kernwaarden

 • Je bent authentiek en helemaal jezelf. Je bent integer en eerlijk en draagt graag bij aan onze missie: Samen maken we werk van talent. #Puur

 

 • Je bent een teamplayer met een gezonde dosis relativeringsvermogen en humor en je wilt samen met ons bouwen aan de toekomst. #Samen 

 

 • Je hebt lef gecombineerd met zelf startend en zelf sturend vermogen. Je bruist van de ondernemerszin en gaat graag op volle kracht vooruit. #Doen

 

Wat bieden wij?

 • CAO SGO (Samenwerkende Gemeente), schaal 9. 
 • 17,05% IKB (Individueel Keuzebudget).
 • Fulltime werken is bij ons 36 uur per week.
 • Wij zijn aangesloten bij het ABP voor een goed pensioen. 

Informatie en sollicitatie
Deze functie wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Je kunt voor 22 mei aanstaande je sollicitatie en CV mailen naar peno@risse.nl. Meer informatie over de functie kan worden verkregen bij Fraukje van Lieshout, Manager Bedrijfsondersteuning (06-25030233). Een VOG behoort tot de procedure. Tevens kan een assessment tot de procedure behoren. 

Vacature Salarisadministrateur

24 uur per week (Medewerker beleidsuitvo...

Vacature jobhunter statushouders 32...

  VACATURE JOBHUNTER STATUSHOUDERS 32-36...

Elean is een meester-motivator!

“Laatst heb ik de grafrede geschreven vo...
Bron: communicatie Risse Groep 2022
Bron: communicatie Risse Groep 2022
Bron: communicatie Risse Groep
Bron: communicatie Risse Groep
Bron: communicatie Risse Groep
Bron: communicatie Risse Groep
webdesign: Artis.