Vier kersverse Noloc-gecertificeerde coaches

30 maart

Werk.Kom heeft iets te vieren! We hebben sinds kort vier Noloc-gecertificeerde loopbaanprofessionals rondlopen. Wij feliciteren Sanne Knoops, Helma van Happen, Irma van de Kraats en Barbara van Roekel. Om het certificaat in de wacht te slepen, moesten onze powervrouwen heel wat papperassen indienen bij Noloc, de beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals en jobcoaches.

Ervaring
Ze toonden onder andere aan dat ze op HBO-niveau geschoold zijn in hun vakgebied, dat ze heel wat praktijkervaring hebben en dat ze hun kennis constant blijven verversen. Ze dienden een uitgebreid CV in met alle banen, cursussen en opleidingen die ze volgden. Er werd ook gevraagd een casus in te dienen en onze coaches werden uitgenodigd te reflecteren op hun functioneren in het vak. ‘Het was heel wat werk om alles bij elkaar te zoeken!’, zegt Barbara. ‘Inderdaad’, vult Sanne aan, ‘Maar het was wel heel leuk om eens terug te blikken op je loopbaan.’ ‘Informatie die was weggezakt kwam weer boven’, vertelt Helma.  ‘We hebben elkaars CV’s bekeken en toen kwamen we erachter dat Irma dezelfde stageplek heeft gehad als ik!,’ lacht Sanne. De coaches zijn blij dat ze het certificaat in the pocket hebben. Helma: ‘De Noloc-certificering is niet alleen een erkenning van je professionaliteit, maar ook een kwaliteitslabel voor Werk.Kom!’

Het certificaat is drie jaar geldig. Onze dames staan in de startblokken om weer heel wat kandidaten op weg te helpen de komende jaren.

 

Eerste stappen op de arbeidsmarkt

“Het is fijn hier bij Wetron en de mense...

Vier kersverse Noloc-gecertificeerd...

Werk.Kom heeft iets te vieren! We hebben...

Erwin Coolen: “Het is hier fantasti...

“Mijn eerste indruk?”, vraagt Erwin Cool...
Bron: Communicatie Werk.Kom
Bron: Communicatie Werk.Kom
Bron: Risse Groep communicatie
Bron: Risse Groep communicatie
webdesign: Artis.